Mad max (1979)

I en selvdestruerende verden sætter en hævngerrig australsk politimand sig for at stoppe en voldelig motorcykelbande.

Tema:Mad Max
Genre:Action, Sci-fi
Årstal:1979
Instruktør:George Miller
  
Gennemsnitlig vurdering:2.00

Lars

**+++

Filmen føles en smule datered, hvilket også er klart når man kigger på de midler filmskaberne havde til rådighed. Den kommer til at lide under dette, men formår stadig at sætte Mad Max verdenen op og mange tak for det!

Rasmus

**+++

Starten på mad max eventyret har desværre ikke ældet med ynde, da man meget hurtigt føler at den vision George Miller har haft for filmen ikke var realiserbart med datidens budget og filmtekniske virkemidler. Filmen mangler lige det sidste skub ift. action og vanvid som ellers er kendetegnende for resten af serien.  

Sigurd

**+++

Starten på George Millers fantastiske Mad Max univers som efterhånden er blevet sidelagt med action og sci-fi. Etteren i serien fortæller en mere menneskelig historie, uden den samme grad af fantasifulde elementer som senere bliver præsenteret. Ikke en dårlig film, men lyser bestemt ikke lige så meget op som de følgende i universet.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x