Mad max 2: The Road Warrior (1981)

I det post-apokalyptiske australske ødemark går en kynisk drifter med til at hjælpe et lille, benzinrigt samfund med at undslippe en flok banditter.

Tema:Mad Max
Genre:Action, Sci-fi
Årstal:1981
Instruktør:George Miller
  
Gennemsnitlig vurdering:3.83

Lars

****+

Underholdning og action på højt plan. Mad Max 2 gør godt brug af det øgede budget, som 1’eren manglede. Den er helt “over the top” på den fedeste måde og man kan ikke lade være med at leve sig ind i historien. 

Rasmus

***/+

Kæmpe action ramasjang fra start til slut. Det er tydeligt at George Millers vision fra den første film bliver realiseret i denne her. Historien er ikke fokuset med denne film, men de fede action set pieces og det vanvid der skabt!

Sigurd

****+

Et fantasifuldt og fantastisk eventyr fortalt i fra en verden der kun efterlader en med en længsel efter at vide mere om den. Tyve minutter inde i filmen ved du om du kan lide den eller ej. Den er for meget på den bedste måde. En sjov, eventyrlig, actionfyldt, fed film.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x