Zack snyder's justice league (2021)

Bruce Wayne, der er fast besluttet på at sikre, at Supermans ultimative offer ikke var forgæves, går sammen med Diana Prince med planer om at rekruttere et hold “metahumans” for at beskytte verden mod en trussel, der nærmer sig katastrofale størrelser.

Tema:Zack Snyder’s Justice League
Genre:Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Årstal:2021
Instruktør:Zack Snyder
  
Gennemsnitlig vurdering:2.83

Lars

**/++

Det er svært at undgå at forbedre på den originale, men selv med en spilletid på 4 timer og et ekstra budget på 70 mio. dollars, kan filmen ikke redes. Zack Snyder får sat Steppenwolf bedre op, og får givet en baggrund til Cyborg, men ellers er der ikke meget at hente i den nye version.

Rasmus

***/+

Denne film er svær at bedømme, da jeg ikke kan ignorere den originale Justice League. Selvom denne film lider under mange af de samme fejl som den originale, er der forbedringer i historien, og fordybningerne i DC loren fungerer for mig, og viser at DC har meget mere at byde på. 

Sigurd

**/++

2½ stjerner skal forstå givet i sammenhæng med én stjernes forbedring fra den originale Justice League. The Snyder Cut formår ikke at gøre historien meget mere klar og interessant trods forvandlingen til en miniserie. Filmen efterlader mig mere end noget andet med spørgsmålet: “Hvordan bliver Zack Snyder ved med at få flere hunderede millioner i budget?”…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x