Akira (1988)

Et hemmeligt militærprojekt bringer Neo-Tokyo i fare, når det gør et motorcykel bandemedlem til en hærgende synsk psykopat, der kun kan stoppes af en teenager, hans bande af motorcykelvenner og en gruppe synske.

Tema: Anime
Genre: Animation, Action, Sci-fi
Årstal: 1988
Instruktør: Mamoru Oshii
   
Gennemsnitlig vurdering: 4.33

Lars

***++

Flot animation og en spændende aktion gør helt sikkert Akira til noget specielt. Dog er historiefortællingen ikke helt så skarp som den kunne være, og for seere uden den store anime viden (som mig), kan den forekomme en smule forvirrende. 

Rasmus

****/

Akira formår at skabe en spændende og flot fortælling i et nedbrudt japan. Den flotte animationsstil sætter sig i øjnene fra starten, og det er tydeligt at se hvordan den har taget inspiration fra tidligere store Sci-fi / Action film og inspireret fremtidige. 

Sigurd

*****

Helt vildt flot, actionfyldt og spændingsopbyggende fra start til slut. Fantasifyldt action/sci-fi film der er et must-see for anime fans.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x