Ghost In the Shell (1995)

En cyborg-politibetjent og hendes partner jagter en mystisk og magtfuld hacker kaldet the puppetmaster.

Tema:Anime
Genre:Animation, Action, Sci-fi
Årstal:1995
Instruktør:Katsuhiro Ôtomo
  
Gennemsnitlig vurdering:3.00

Lars

**+++

Plottet er desværre for grumset og uklart, og det ødelægger til dels temaet om forholdet mellem robot og menneske. Stadig må det siges at filmen er flot at kigge på, selvom man ikke helt er med på hvad der foregår.

Rasmus

***++

En middelmådig anime film. Selve animationen er i top, men den korte og måske lidt mærkelige historie faldt ikke i min smag. Action sekvenserne er dog med til at hive denne op på en 3’er og er underholdende i hele filmen. Det der også hiver den op for mig er dog hvis man ser den ift. det amerikanske remake. her slår originalen den på alle punkter.

Sigurd

****+

Jeg kan blive ramt af et stænk af nostalgi mens jeg ser denne film, hvilket bestemt ikke gør den værre. Mange enkeltvis ikoniske scener som til tider bliver koblet meningsfyldt sammen.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x