Waterworld (1995)

I en fremtid, hvor de polære iskapper er smeltet, og Jorden er næsten helt nedsænket, kæmper en muteret søfarer med sult og fredløse “smokers”, og hjælper modvilligt en kvinde og en ung pige med at forsøge at finde tørt land.

Tema:Action
Genre:Action, Adventure, Sci-fi
Årstal:1995
Instruktør:Kevin Reynolds
  
Gennemsnitlig vurdering:3.67

Lars

***++

Et fed action-adventure film med fantastiske set pieces, der holder filmen underholdende hele vejen igennem. Dog har filmen ikke mange temaer at udforske, og med et svagt manus, er det kun det flotte produktions design der er mindeværdigt.

Rasmus

****+

Fantastisk Action Adventure film, der skaber et fedt univers med sine fantastiske setpieces og action sekvenser. Historien er ikke umiddelbart i fokus, men dette lider filmen ikke under, da jeg var grundigt underholdt hele tiden.

Sigurd

****+

Føles helt ud som en original eventyr film. Den er skør og sjov, men tager sig selv seriøst nok til at jeg også kan. Ikke den film du kommer til at tænkte mest over efterfølgende, men kan sagtens ses mere end én gang.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x