Melancholia (2011)

To søstre finder deres allerede anstrengte forhold udfordret, da en mystisk ny planet truer med at kollidere med Jorden.

Tema:von Trier
Genre:Drama, Sci-fi
Årstal:2011
Instruktør:Lars von Trier
  
Gennemsnitlig vurdering:3.00

Lars

***++

En visuelt smuk og tematisk dyb film, der flot skildrer temaet om depression vha. fantastisk arbejde fra Dunst og Trier. Filmen kan dog virke langtrukken og den melankolske tone gør filmen drænende at se.

Rasmus

***++

En langsom film der ikke er for den gængse seer, men kræver at der bliver sat ordentligt tid og sind af til at forstå dybden i filmen. Man er efterladt med en følelse af melankoli, og måske en mangel på mere?

Sigurd

***++

Filmen portrætterer meningsløsheden i en depression og hvor bundløst det kan være at være ked af det på sin bedste dage på en meget realistisk måde. Den er til tider langsom og føles ligegyldig – dette kan betænkes at være meningen, men gør ikke filmen lettere at se.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x