Candyman (2021)

En efterfølger til den klassiske gyserfilm Candyman (1992), der vender tilbage til det nu gentrificerede Chicago-kvarter, hvor legenden begyndte.

Tema:Biograf
Genre:Horror, Thriller
Årstal:2021
Instruktør:Nia DaCosta
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.25

Lars

***++

Candyman balancerer forholdet mellem at være efterfølger til klassikeren fra ’92 og at være sin egen film på en god måde. Den formår nemlig at uddybe på mystikken om Candyman, og placerer, på den måde, sig selv som en relevant efterfølger. Filmskaberne kan deres værk, og det gør at vi får en interessant visuel film. Dog er der mangler i historien, og den tredje akt falder en smule fra hinanden.

Rasmus

Sigurd

***/+

Jeg havde fornøjelsen af at se den originale Candyman fra 1992 dagen inden jeg så denne nye fortsættelse. Den originale byder på en Candyman hvor der ikke skal tages helt lige så mange krumspring for at “retfærdiggøre” hans handlinger. Motivet for Candyman’s handlinger er i denne nye fortsættelse mindre klare – enten er det noget had mod dem der har undertrykt ham, men så dræber han også andre der ikke passer under den paraply?

Filmen er stadig rigtig flot – som efterhånden forventet når Jordan Peele’s Monkeypaw Productions er involveret.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x