Top 25 Gyser Film

Hvorfor Vi Elsker Film
Hvorfor Vi Elsker Film
Episode 1 - Top 25 Gyser Film
/

I dette første afsnit af The Movie Bois Podcasten har Lars, Rasmus og Sigurd samlet deres individuelle bedste gyser film nogensinde lavet. Lars har brugt en meget moderne algoritme til at lave en samlet liste over hvilke film de samlet synes er bedst!

Hvis du vil følge med undervejs kan listen findes her: Top 25 Gyser Film. Klik her for at se de individuelle lister for Lars, Ramus og Sigurd.

Hør med for at lære mere om gyser film og vores meninger!

Hvis du har hørt hele dette afsnit eller noget af det, vil vi meget gerne høre fra dig, både hvad du synes om det, hvad vi kan snakke om en anden gang og bare at du har hørt det. Skriv til os på podcast@moviebois.dk.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x