The Legend of Drunken Master (1994)

En ung kampsports udøver (Jackie Chan) bliver fanget mellem at respektere sin pacifistiske fars ønsker eller stoppe en gruppe respektløse udlændinge i at stjæle dyrebare artefakter.

Tema:Martial Arts
Genre:Action, Comedy
Årstal:1994
Instruktør:Chia-Liang Liu
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.17

Lars

***/+

Det er utroligt underholdende at se på den flotte kampkoreografi, som både tilføjer til historien og humoren i filmen. Ud over kampscenerne må det dog siges at humoren er lidt for fjollet til tider og selvom familie dramaet godt kan fungere, er historien i sig selv meget generisk.

Rasmus

***++

Den sindsyge koreografi gør denne film værd at se. Hvor filmens plot og skuespil falder bagud, sørger kampscenerne for at hive filmen fremad, og gøre filmen værd at se! Jackie chan er dog charmerende som altid, og det er tydeligt at se hvorfor han er blevet så kendt som han er.

Sigurd

***++

Altså, Jackie Chan kan da noget… The Legend of Drunken Master havde sine øjeblikke hvor jeg oprigtigt grinede af handlingerne og karakterernes interaktioner. Hovedattraktionen ved disse film er dog uden tvivl kampsporten og som sædvandlig levereres der utrolig flot koreografi og utroligt farligt, spændene og specielle stunts.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x