No Time To Die (2021)

James Bond har forladt aktiv tjeneste. Hans fred er kortvarig, da Felix Leiter, en gammel ven fra CIA, dukker op og beder om hjælp og leder Bond på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig ny teknologi.

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Thriller
Årstal:2021
Instruktør:Cary Joji Fukunaga
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.67

Lars

****+

No Time To Die er et fremragende sidste kapitel for Craig’s Bond. Filmen er ikke bange for at udfordre den ellers klassiske Bond skabelon, samtidig med den holder fast i sårbarheden og charmen ved karakteren, hvilket også var sådan Craig startede sin rejse som 007. Plottet bliver måske lidt for stort i forhold til den personlige historie, som filmen egentlig vil fortælle, og det svækker Rami Maleks skurk. Udover dette var det en fornøjelse at følge Craig og hans crew på en sidste mission.

Rasmus

***/+

James Bond er tilbage med al den action han fortjener! Filmen er flot skudt, og med en masse fede actionsekvenser. Selvom James Bond har hvad der virker som en skudsikker vest, er dette desværre ikke overført til historien, og jeg føler desværre der bliver taget for mange chancer ift. den klassiske James Bond film. Overordnet set er det en mega fed film som jeg nok vil give 4 stjerner, men som Bond film føler jeg mig lidt skuffet. 

Sigurd

***/+

Rigtig god action film. Daniel Craig slutter af med et brag og starter også rigtig godt ud som en god gammeldags James Bond film. 

Synes desværre at målet for skurken og hele motivet for alt bliver lidt mudret og der sker mange ting på en gang – var ærlig talt lidt skuffet over den. Med det sagt har jeg stadig givet den 3½ stjerner da det på ingen måde var en dårlig eller kedelig film.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x