The French Dispatch (2021)

Et kærlighedsbrev til journalister, der foregår i en forpost for en amerikansk avis i en fiktiv fransk by fra det tyvende århundrede, der bringer liv til en samling historier, der er offentliggjort i “The French Dispatch Magazine”.

Tema:Biograf
Genre:Comedy, Drama, Romance
Årstal:2021
Instruktør:Wes Anderson
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.83

Lars

***/+

Wes Andersons stil er unægtelig unik, charmerende og humoristisk. Filmen er delt ind i forskellige små historier,  med interessante karakterer, som alle kan stå alene. Jeg føler dog at den underlæggende følelsesmæssige røde tråd mangler lidt, og det kan være svært at finde mening med den overordnede historie.

Rasmus

****+

Wes Anderson er tilbage i bravour med en interessant historie. Hans sædvanlige film stil er flot og unik, og formår at give hans film en flot charme. Han har dog prøvet noget nyt, og viser en masse små historier der udfolder sig i avisen “The French Dispatch”. 

Wes Anderson formår som altid at hive et kæmpe galleri af skuespillere ind der alle formår at levere en sjov og niche præstation! Hvis man er fan af Wes Anderson går man ikke galt her. 

Sigurd

****+

En smuk visuel fortælling fra Wes Anderson, den normale charme og stil er let genkendelig i denne frakoblede række af historier fortalt i den overdrevne stil han har opfundet. Den minder mig i højere grad om hans tidligere film såsom The Life Aquatic with Steve Zissou fra 2004, som også er underligt frakoblet virkeligheden. Synes det er en god film, men har ikke én enkelt historie som de traditionelt bliver fortalt.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x