Spider-Man: No Way Home (2021)

Da Spider-Mans identitet nu er afsløret, beder Peter Doktor Strange om hjælp. Når en besværgelse går galt, begynder farlige fjender fra andre verdener at dukke op, hvilket tvinger Peter til at opdage, hvad det virkelig vil sige at være Spider-Man.

 

Tema: Biograf
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Årstal: 2021
Instruktør: Jon Watts
   
Gennemsnitlig Vurdering: 3.75

Lars

***/+

Spider-Man: No Way Home leverer samlet set på et fedt koncept, men har lidt problemer med karakter motivation undervejs. Fan-servicen kan også godt blive en tand for meget, og det kan til tider virke som om, at visse scener er skrevet af en flok redditors. Spider-Man beholdes dog i fokus hele vejen i gennem, og det er imponerende med så mange karaktere involveret. Tom Holland levere sin bedste og mest emotionelle præstation som Spider-Man, også selvom der er bump på vejen i historien. Til sidst må jeg sige, at jeg synes, det er fedt, at vi lever i et univers, hvor denne slags film kan laves.

Rasmus

****+

I No Way Home følger vi endnu engang Peter Parker, der forsøger at være “The friendly neighbourhood Spider-Man”. Peter har været igennem en del i de forrige film, og jeg kunne mærke hvordan karakteren er vokset med opgaven! Det store multivers plot som denne film åbner op for gør at der kommer en masse gensyn med nogle af de fede skurke fra tidligere film, og hiver niveauet op på nogle af de skurke der ikke gav en så god præstation i deres første film. En mega god og underholdende Marvel film, der hiver dig rundt i managen fra start til slut! Der er fede kampscener, drama og en god Marvel humor. Helt klart værd at se!

Sigurd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x