Top 9 quentin tarantino

Hvorfor Vi Elsker Film
Hvorfor Vi Elsker Film
Episode 2 - Top 9 Quentin Tarantino
/

I dette dette afsnit af The Movie Bois Podcasten har Lars, Rasmus og Sigurd inviteret Carl med til at rangere de 9 udgivne Quentin Tarantino film. Ud fra de individuelle rangeringer vi hver især har lavet, har Lars lavet en samlet rangering. Så følg med og hør mere om det her.

Hvis du vil følge med undervejs kan listen findes her: Top 9 Tarantino. De individuelle lister kan findes her for Carl, Lars, Rasmus og Sigurd.

Hvis du har hørt hele dette afsnit eller noget af det, vil vi meget gerne høre fra dig, både hvad du synes om det, hvad vi kan snakke om en anden gang og bare at du har hørt det. Skriv til os på podcast@moviebois.dk.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x