The Rock (1996)

En kemiker og en forhenværende kriminel skal lede modangrebet, da en slyngel gruppe af militærmænd, ledet af en frafalden general, truer med et nervegasangreb fra Alcatraz mod San Francisco.

Tema:Sean Connery
Genre:Action, Adventure, Thriller
Årstal:1996
Instruktør:Michael Bay
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.17

Lars

***++

Utrolig cheesy action med Nicolas Cage, mere behøves der nærmest ikke siges. Det skulle da lige være at nævne at både Sean Connery og Ed Harris løfter filmen fra helt ligegyldig aktion. Det er fedt at se på, men så er der heller ikke meget mere.

Rasmus

***/+

Klassissk actionfilm hvor direktørens vision og stil tydeligt skinner igennem. Michael Bay har formået at skabe en underholdende actionfilm, hvor der er gang i den fra start til slut, og får en aldrende Sean Connery til at føles som den action stjerne han er. 

Filmen prøver ikke at blive et mesterværk, men holder sig til at være en stilet actionfilm.

Sigurd

***++

Klassisk camp-action som Michael Bay kun kan lave det. En fantastisk film for hvad den er, til gengæld siger den heller ikke mere.

Passer perfekt ind i temaet med at se Sean Connery film fordi han, efter min mening, er den klart mest interessante karakter i filmen, omend lidt ensidet mht. motivation og evner.

En film der er let at se og anbefale, men ikke en film man tænker meget over efter.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x