Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

Wyoming, begyndelsen af 1900-tallet. Butch Cassidy og The Sundance Kid er lederne af en gruppe fredløse. Efter et togrøveri går galt, befinder de sig på flugt med en bande hårdt i hælene. Deres løsning – flugt til Bolivia.

Tema:Western
Genre:Biografi, Crime, Drama, Western
Årstal:1969
Instruktør:George Roy Hill
  
Gennemsnitlig Vurdering:4.50

Lars

****/

Butch Cassidy and the Sundance Kid er meget bygget op omkring de to hovedroller og hold da op, hvor de gør det godt. Dialogen er skarp og humoristisk, og filmen er underholende hele vejen igennem. Det eneste der mangler er måske nogle få dybe momenter mellem Butch og The Kid, for at udforske deres forhold og forholdet med kærlighedsinteressen Etta. Men selv uden dette er det 110 fremragende minutter.

Rasmus

****+

Med Butch and the Kid er der gang i den fra start! Den vittige dialog hopper frem og tilbage mellem de 2 hovedkarakterer, og der bliver leveret en fin del action for en film af dens alder. Paul Newman og Robert Redford har et fantastisk samarbejder, der giver en lyst til at se hvordan de to karakterer startede ud!

Sigurd

*****

Filmen omhandler, som titlen hentyder Butch Cassidy, bande-lederen og hans trofaste revolvermand, The Sundance Kid. Den er sjov, den er melankolsk og den er et eventyr. Rollerne er fantastisk skrevet og Newman og Redford gør det umuligt at ikke leve sig ind i historien og føle med dem. Trods temaet for ugen var western og filmen handler om to medlemmer af en bande af lovløse cowboys, rammer den ikke på samme måde western genren som jeg anser den, ikke at det er negativt. En anbefalelsesværdig film for alle.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x