Unforgiven (1992)

Den pensionerede Old West revolvermand William Munny påtager sig modvilligt et sidste job med hjælp fra sin gamle partner Ned Logan og en ung mand, “The Schofield Kid”.

Tema:Western
Genre:Drama, Western
Årstal:1992
Instruktør:Clint Eastwood
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.00

Lars

***/+

Unforgiven er en tragisk western, der i stedet for at fokusere på de fede aktion sekvenser, kigger på konsekvenserne af volden der kommer heraf. Skuespillet er godt fra både Eastwood, Freeman, Harris og Hackman, og alle karaktererne er interessante og fungerer godt til filmens moralske dilemma. Desværre går det lidt for langsomt, og det er svært virkelig at indleve sig ind i historien og få sympati for karaktererne. 

Rasmus

***++

En til tiden for langsom western der giver et indblik i hvordan de forskellige western helte ser ud, 20  år efter de er reddet mod solnedgangen. Unforgiven byder på spænding og en smule drama, men formår ikke at komme op i gear for at gøre den ekstra god i mine øjne. 

Sigurd

**/++

Et slow burn der resulterer i den velkendte Clint-Eastwood-er-mega-sej-og-den-bedste-cowboy sekvens, som alle westerns kan have godt af at have på et tidspunkt.

For mig var lunten der tændte dette omtalte øjeblik dog alt for lang og jeg fandt ikke filmen yderligerer interessant.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x