Licorice Pizza (2022)

Licorice Pizza (2022)

Historien om Alana Kane og Gary Valentine, der vokser op, løber rundt og navigerer den første kærligheds forræderiske vej i San Fernando Valley, 1973.

Tema:Aktuelt (Biograf)
Genre:Comedy, Drama, Romance
Årstal:2022
Instruktør:Paul Thomas Anderson
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.67

Lars

***/+

Licorice Pizza er som sådan en film uden en gennemgående handling. Vi følger Alana og Gary gennem mange forskellige udfordringer og historier, mens de langsomt finder ud af hvor de vil hen i livet. De små historier generelt er gode, især med en kort optræden fra Bradley Cooper, men man kan godt undre sig lidt over hvad meningen er med filmen. Men selvom historien kan være lidt uklar, føles den utrolig ægte og man er godt underholdt hele vejen igennem.

Rasmus

****+

I Licorice pizza møder vi Gary og Alana, 2 unge mennesker i Los Angeles og hvordan deres forhold og de selv udvikler sig. De 2 hovedskuespillere leverer en fantastisk debutant optræden, og udover dette kommer der også en masse fantastiske gæste skuespillere igennem filmen.

Paul Thomas Anderson har leveret en rigtig god film, der formår at underholde i de 2 timer den varer, men efterlader ikke meget til eftertanke, hvilket skyldes en manglende gennemgående handling i filmen.

Sigurd

***/+

Paul Thomas Andersen leverer en ungdomsfilm om Alana, den let forvirrede og frustrerede 25 årige kvinde der prøver at finde sig selv og Gary, den 15 årige skuespiller og serie-entreprenør der fra første øjenkast bliver forelsket i hende.

Filmen har ikke et klart mål og fungerer mere end noget andet som en hyldest og filmisk erindring om barndom og ungdom. Fin film, men skal ses med fokus, ellers tror jeg man mister tråden og interessen undervejs.

0 0 votes
Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x