Enter the dragon (1973)

En hemmelig agent kommer til en opiumsherres ø-fæstning sammen med andre kæmpere til en kampsportsturnering.

Tema:Martial Arts
Genre:Action, Crime, Drama
Årstal:1973
Instruktør:Robert Clouse
  
Gennemsnitlig Vurdering:1.83

Lars

*/+++

Enter The Dragon føles utrolig forældet. Ja, Bruce Lee viser nogle flotte martial arts moves, og ideen om at samle en flok kæmpere på en ø ejet af en narkokonge er da også udmærket. Men filmen føles nærmest latterlig i dens eksekvering, med utrolig cheesy flashbacks og forfærdelig dialog, instruktion og skuespil. Selvom man antager, at filmen kun er lavet for at fremvise Bruce Lee’s talenter, fejler den stadig, for selv dette er ikke imponerende nok til at redde filmen.

Rasmus

**+++

Bruce Lee’s sidste film starter lovende med et spændende plot der kunne minde om en James Bond film, men med martial arts i stedet for en Walter PPK. Filmen formår desværre ikke at levere på plottet og de andre midler filmen har formår ikke at opløfte den til noget specielt. Bruce Lee’s kendte kamp sport er til tider spændende, men trækker ud med langsomme kampe, og falmer ift. andre martial arts film. 

Sigurd

**+++

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x