the unbearable weight of massive talent (2022)

I denne actionfyldte komedie spiller Nicolas Cage en version af sig selv, der kanaliserer sine ikoniske karakterer, mens han er fanget mellem en superfan og en CIA-agent.

Tema:Biograf
Genre:Action, Comedy, Crime
Årstal:2022
Instruktør:Tom Gormican
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.75

Lars

***/+

Massive Talent er en rigtig fin komedie, med et meget meta twist. Der bliver gjort grin med den karakter fans ser Nic Cage som, og ikke nødvendigvis, hvem han er, og derfor fungerer det. Filmens hjerte og humor ligger i forholdet mellem Nicolas Cage og Pedro Pascal, som virkelig har god kemi med hinanden. Det er deres scener, der hiver filmen op, for ellers har den ikke meget andet at byde på… andet end selvfølgelig Nick Fucking Cage.

Rasmus

+++++

Sigurd

****+

Meta filmen der præsenterer os for Nick Cage (Nicolas Cage) og Javi (Pedro Pascal) som er verdens, måske, største Nicolas Cage fan. De beslutter sig for at skrive en karakterdreven film om to venner – en metabeskrivelse af den selv samme film som vi ser.
Det lykkedes at lave en karakterdreven komedie der da også kunne få en til at fælde en tåre hvis man var i der rigtige humør. Få billige jokes, især fra Hadish og Barinholtz, trækker den for mig ned fra en 4½ til en meget lav 4’er.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x