Leaving Las Vegas (1995)

Ben Sanderson, en Hollywood-manuskriptforfatter, der mistede alt på grund af sin alkoholisme, ankommer til Las Vegas for at drikke sig ihjel. Der møder han og danner en urolig venskabs- og ikke-indblandingspagt med den prostituerede Sera.

Tema:Nic Cage
Genre:Drama, Romance
Årstal:1995
Instruktør:Mike Figgis
  
Gennemsnitlig Vurdering:4.50

Lars

****+

Leaving Las Vegas er en film om afhængighed og ensomhed. Filmen bliver båret af det utroligt interessante forhold mellem de to hovedpersoner, og Cage og Shue gør et helt fantastisk stykke arbejde med at portrættere dette. I filmens triste omstændigheder er der stadig utrolig meget hjerte, og det er derfor det gør så ondt at se disse karakterer destruere sig selv.

Rasmus

****/

Leaving las vegas er på sin egen måde en smuk film om selvdestruktion og hvad det kræver at blive elsket. De to hovedroller giver begge en fantastisk præstation, og det er tydeligt at de har givet filmen alt hvad de har i sig. Det er disse to præstationer fra Cage og Shue der gør filmen til hvad den er, en smuk og rørende film, som klart skal ses!

Sigurd

*****

Rollen Nicolas Cage var født til. En deprimeret alkoholiker der har givet op på livet lyder måske ikke som noget Cage normalt ville passe godt ind i, men det gør han. Hans maniske udbrud er lige pludselig retfærdiggjort og han sælger at han er fuld  (praktisk taget) i gennem hele filmen. Elisabeth Shue er også god, men selvom hun har meget screentime er jeg ikke et sekund i tvivl om at Cage stjæler showet.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x