The lost city (2022)

En tilbagetrukken romanforfatter på en bogturné med sin omslagsmodel bliver revet med i et kidnapningsforsøg, der bringer dem begge i et skævt jungleeventyr.

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Comedy
Årstal:2022
Instruktør:Aaron – & Adam Nee
  
Gennemsnitlig Vurdering:2.25

Lars

**+++

En klassisk romantisk komedie, der svagt prøver at bytte om på kønsrollerne dog uden det store held. Filmen prøver aldrig på mere end at være underholdende, og det er i sig selv helt fint, men humoren og historien er desværre bare ikke særlig god, og filmen bliver derfor bare lidt kedelig. 

Rasmus

+++++

Sigurd

**/++

Der er ikke så meget at sige om The Lost City. Det er en klassisk sofa popcorns film. Den har sine sjove øjeblikke og forsøger frantisk at undgå at efterlade et vedvarende indtryk på seeren, hvilket ikke er en dårlig ting.

Filmen er tydeligvis ikke et forsøg på høj cinematisk kunst og det er fint. Den er udemærket.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x