Everything everywhere all at once (2022)

En aldrende kinesisk immigrant bliver revet med i et sindssygt eventyr, hvor hun alene kan redde verden ved at udforske andre universer, der forbinder med de liv, hun kunne have ført.

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Comedy
Årstal:2022
Instruktør:Daniel Kwan & Daniel Scheinert
(Daniels)
  
Gennemsnitlig Vurdering:5.00

Lars

*****

Dette er den mest unikke film i mange år! Daniels har lavet et univers (eller flere) med uendelige muligheder, og de udnytter det på nogle af de mest kreative måder set på film. Der er genial komedie, action og drama hele vejen igennem filmen, og det er utrolig underholdende at kigge på. Men vigtigst af alt glemmer filmen aldrig dens emotionelle kerne. Blandt alt den kaos der bliver skabt, findes stadig en menneskelig historie, fyldt med spørgsmål om potentiale, nihilisme og godhed. Fremragende skuespilpræstationer hele vejen rundt og alt i alt bare en helt fantastisk film. 

Rasmus

+++++

Sigurd

*****

Jeg tror denne her film er den bedste film oplevelse jeg har haft de seneste 2-3 år. Den var helt fantastisk. Den er sjov, den er eventyrlig, den er sørgelig og den er opløftende.

Jeg har ikke meget at skrive om den, men føler jeg kan snakke om den i en uge. Visionen er skrevet og eksekveret til perfektion af Daniels (Kwan & Scheinert). Jeg er bare glad for at en så underlig, speciel, sjov og livs affirmerende film kan få lov til at blive lavet.

Tak.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x