Top gun: Maverick (2022)

Efter mere end tredive års tjeneste som en af flådens bedste flyvere, er Pete Mitchell, hvor han hører til, en modig testpilot, som undviger den rangering, der ville bringe ham ned på jorden.

Tema:Biograf
Genre:Action, Drama
Årstal:2022
Instruktør:Joseph Kosinski
  
Gennemsnitlig Vurdering:4.50

Lars

****/

Top Gun: Maverick ved præcis, hvilken type film den er. Det er en testosteron fyldt action bombe, med en klar og simpel historie, der bygger ovenpå den første film fra 1986. Man holder af karaktererne og deres forhold og er investeret i den overordnede historie hele vejen igennem. Og så er der selvfølgelig luftkampene, som udgør nogle af de bedste action sekvenser i lang tid. Tom Cruise har fået lavet endnu en top underholdende film, og den er helt bestemt bedst at se i biografen.

Rasmus

+++++

Sigurd

****+

Tom Cruise gør det igen, han laver den absolutte clichefyldte actionfilm der er et hundrede procent forudsigelig, på den allerbedste måde. Man er ikke i tvivl gennem filmen at den nok skal ende “godt” og at de rigtige vinder.

Alt er lavet som det skal, ingen præstationer er dårlige, alt musikken rammer, alt lyden er lige på pletten. Og selvfølgelig er alt action præcis som det skal være, Cruise ser stadig godt ud på en motorcykel der kører lidt for hurtigt.

Den eneste grund til at filmen ikke får 4½ eller 5 stjerne fra mig er at den ikke efterlader en med nogen spørgsmål eller eftertanke, som jeg synes der skal til for at komme det højere op, men misforstå ikke stjernerne, den er helt klart værd at se. Hvis du kan i IMAX.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x