Jurassic World Dominion (2022)

Fire år efter ødelæggelsen af Isla Nublar lever – og jager – dinosaurer nu sammen med mennesker over hele verden. Denne skrøbelige balance vil omforme fremtiden og afgøre, én gang for alle, om mennesker skal forblive top-rovdyrene på en planet, de nu deler med historiens mest frygtindgydende skabninger i en ny æra.

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Årstal:2022
Instruktør:Colin Trevorrow
  
Gennemsnitlig Vurdering:2.00

Lars

**+++

Uden nye temaer at udforske, og med en utrolig rodet og uoriginal historie, er der ikke meget værd at se i den nyeste Jurassic film. Der er helt basale elementer der går galt i filmens struktur og udførsel, og det føles som om, den udelukkende er lavet for at tjene penge. Selv de gamle karakterer kan på ingen måde bringe charmen tilbage fra den original Jurassic Park. Det eneste filmen kan levere på, er det visuelle i Dinosaur scenerne, men selvom det ser flot ud, keder man sig som seer, da historien er så uendelig ligegyldig.

Rasmus

+++++

Sigurd

+++++

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x