Event Horizon (1997)

Et redningsmandskab undersøger et rumskib, der forsvandt i et sort hul og nu er vendt tilbage…med nogen eller noget nyt ombord.

Tema: Sci-Fi
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Årstal: 1997
Instruktør:  Paul W.S. Anderson
   
Gennemsnitlig Vurdering: 2.33

Lars

**+++

Den grundlæggende ide bag Event Horizon er egentlig meget interessant, og er helt oplagt til en gyserhistorie. Desværre er der heller ikke meget mere godt i filmen. Karaktererne er uinteressante, historien har mangler og filmen kan ikke levere på dens idéer. 

Rasmus

**/++

Event Horizon har et fantastisk setup. Et fortabt rumskib der er dukket op igen skal undersøges, og her starter vores eventyr. Filmen formår desværre ikke at følge med sin ellers spændende historie, og bliver et mix af en dårlig gyser og dårlig sci-fi. 

Skuepillet i filmen er fint til tider, men er set bedre af skuespillerne i andre film. Et remake med nyt cast og ny CG/VFX vil være fantastisk at se, da der er meget potentiale for en god film! 

Sigurd

**/++

Generelt kan jeg rigtig godt lide sci-fi og især sci-fi der rigtigt world-builder. Der er ingen tvivl om at Event Horizon MEGET er en science fiction film og det tæller op. Udover det er skuespilpræstationer ikke overvældene og det er virkelig en film jeg kunne se betydeligt forbedret af moderne CG og VFX.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x