Men (2022)

En ung kvinde tager på soloferie til det engelske landskab efter sin eksmands død.

Tema:Biograf
Genre:Drama, Horror, Sci-Fi
Årstal:2022
Instruktør:Alex Garland
  
Gennemsnitlig Vurdering:4.00

Lars

****+

Alex Garlands nye film er en surrealistisk oplevelse. Filmen starter ud som en gyser med gode gys og en virkelig creepy stemning. Under overfladen ligger dog hele tiden tematikker om kønsroller, sorg og skyldfølelse, og mod slutningen udvikler filmen sig til en ren metaforisk manifestation af disse tematikker. Filmen er utrolig flot, der er fremragende skuespil og den fungerer godt som en gyser, men for at få det hele med, skal man være villig til at analyser på det, der sker på skærmen, for alle svarene bliver ikke givet. 

Rasmus

+++++

Sigurd

****+

Min første tanke ud af biografen var at det var en meget mærkelig film og en meget mærkelig slutning.

Filmen er ligesom Alex Garlands tidligere projekter smukt lavet og især Rory Kinnear, som spiller (næsten) samtlige mænd i filmen leverer end fantistisk præstation som er meget alsidig.

Alt der skal laves og udføres er faktisk gjort til nær-perfektion, grunden til at filmen ikke kan trække sig selv længere op er hovedsageligt på grund af den ekstremt mærkelige historie. Specielt slutningen føler jeg ikke kan retfærdiggøres som andet en kunst for kunstens skyld.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x