Thor: Love and Thunder (2022)

Thor får hjælp fra Valkyrie, Korg og ekskæresten Jane Foster til at bekæmpe Gorr the God Butcher, som har til hensigt at få guderne til at uddø.

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Comedy
Årstal:2022
Instruktør:Taika Waititi
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.00

Lars

**/++

Thor: Love and Thunder har rigtig gode øjeblikke, men fungerer ikke som samlet film. Waititi kan ikke holde styr på filmens tone, så selv om det meste af humoren rammer, og Christian Bale’s skurk også leverer, fungerer det ikke sammen. Filmen bliver for fjollet, og det går ud over de følelsesmæssige øjeblikke, som derfor ikke virker, som de burde. Det er tydeligt at se, at de rigtige byggeklodser er der, men de bliver ikke sat ordenligt sammen, og filmen ender derfor som en rodet omgang comedy.

Rasmus

+++++

Sigurd

***/+

Jeg synes umiddelbart Taika Waititi gør hvad han er god til, filmen er sjov og rammer de humoristiske beats den skal. På samme tid er f.eks. Bales (velspillede) Gorr, the God Butcher, lidt malplaceret i et relativt fjollet univers.
Uden at afsløre noget, så er der andre elementer som forsøger at skabe mere substans til historien, uden held, i min mening.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x