The Black Phone (2022)

Efter at være blevet bortført af en barnemorder og låst inde i en lydtæt kælder, begynder en 13-årig dreng at modtage opkald på en afbrudt telefon fra morderens tidligere ofre.

Tema:Biograf
Genre:Horror, Thriller
Årstal:2022
Instruktør:Scott Derrickson
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.50

Lars

***/+

The Black Phone er en ganske udmærket thriller, med en fed skurk og et godt koncept. Filmen, som foregår sidst i 70’erne, opnår på samme måde som IT gjorde det, en nostalgisk følelse og fungerer rigtig godt som ungdomsgyser. Filmen er ikke specielt ambitiøs, og kunne have nydt godt af at udforske dybere tematikker og skrue en tand op for spændingen i visse scener. Det er dog stadig en underholdende film, men med plads til forbedring.

Rasmus

+++++

Sigurd

***/+

Den første gang den sorte telefon på væggen ringer, er jeg bange. Hvad sker der nu, hvor er det jump-scare som jeg forventer? Men når telefonen ringer for 6-7 gang er reglerne etablererede og filmen har bevæget sig hen i mere af en detektiv film, i form af IT og Stranger Things.
Der er adskillige rigtigt gode jump-scares, men filmen er bestemt ikke en “ren” gyser og noget af bag-historien for karaktererne skulle enten skæres ned, eller forklares bedre. Klart værd at se, og den er da stadig uhyggelig.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x