Elvis (2022)

Elvis er Baz Luhrmanns biografi om Elvis Presley, fra hans barndom til han blev rock- og filmstjerne i 1950’erne, mens han bevarede et komplekst forhold til sin manager, oberst Tom Parker.

Tema:Biograf
Genre:Biography, Drama, Music
Årstal:2022
Instruktør:Baz Luhrmann
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.00

Lars

***++

Højdepunktet ved Elvis er klart titel skuespilpræstationen fra Austin Butler, som er helt fremragende og utrolig autentisk. Filmen har et meget højt tempo, og det er både for godt og ondt. I starten virker den meget spændende og har en fed energi, men med en spilletid på 2 timer og 39 minutter, bliver dette tempo meget hurtigt udmattende. Selvom dette egentlig passer godt med den træthed Elvis også har får sidst i sin karrier, så er det stadig meget at skulle i gennem som seer. Derudover virker det også som en mærkelig beslutning at fortælle Elvis’ historie gennem hans forhold til han manager Tom Parker, især hvis deres forhold er som det er præsenteret i filmen.

Rasmus

+++++

Sigurd

+++++

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x