Prey (2022)

Oprindelseshistorien om Predator i Comanche Nationens verden for 300 år siden. Naru, en dygtig kriger, kæmper for at beskytte sin stamme mod en af de første højtudviklede rovdyr, der landede på Jorden.

Tema:Aktuelt Streaming
Genre:Action, Adventure, Drama
Årstal:2022
Instruktør:Dan Trachtenberg
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.75

Lars

****+

Prey er den bedste tilføjelse til Predator universet siden den første film. Der er fremragende action, og med nok karakterdrama til at man er investeret i kampscenerne. Derudover er filmen utrolig flot, både i form af flotte naturbilleder, men også rigtig flotte og brutale kampscener. Generelt en fed action film i stil med den originale. 

Rasmus

+++++

Sigurd

***/+

Flot, flot, flot film. Til tider som at se en National Geographic dokumentar med de natur skud de inkluderede. God action film med tilfredsstillende takedowns fra the Predator og generelt de dansagtige voldige kampscener man forventer at se når en overnaturlig stærk alien kæmper mod mennesker for 150 år siden.
Jeg havde nogle skuespilpræstationer som ikke var i toppen, men ikke noget der ødelagde filmen for mig, klart værd at se!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x