Nope (2022)

Beboerne i en ensom kløft i det indre af Californien vidner om en uhyggelig og rystende opdagelse.

Tema:Biograf
Genre:Horror, Mystery, Sci-Fi
Årstal:2022
Instruktør:Jordan Peele
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.75

Lars

****+

Det er svært at skrive noget om Nope uden at afsløre for meget, men det kan da helt klart siges at Jordan Peele endnu en gang har lavet en helt unik og interessant film. Filmen er en thriller i samme stil som Jaws, og på samme måde leverer den også gys og interessante karakterer, samt et mysterie om hvad der foregår i skyerne. Selve historien har lidt svært ved at hænge helt sammen, men når man træder et skridt tilbage, er det interessant at se på filmens kommentarer om vores behov for se det spektakulære. 

Rasmus

+++++

Sigurd

***/+

Nope, nope, nope. Når der kommer en flyvende UFO mod karaktererne og de begynder at udtrykke en hvis modvillighed smitter det selvfølgelig af og det titulære udtryk er yderst passende i disse øjeblikke.

Filmen var god, underholdene og med meget flot design af uhyret, en ny smag af den klassiske flyvende tallerken.

Trods alt dette, synes den ikke at ville meget mere og endnu engang føler jeg ikke Jordan Peele helt har levet op til den meget høje standard Get Out satte for ham.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x