Blue Velvet (1986)

Opdagelsen af et afskåret menneskeøre fundet på en mark leder en ung mand til en undersøgelse relateret til en smuk, mystisk natklubsangerinde og en gruppe psykopatiske kriminelle, der har kidnappet hendes barn.

Tema:Lynch
Genre:Crime, Drama, Mystery
Årstal:1986
Instruktør:David Lynch
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.83

Lars

****+

Blue Velvet er en underholdende og forstyrrende film, med et interessant plot og spændende karakterer. Især Dennis Hoppers skurk, Frank Booth, bliver leveret med helt den rigtige galskab, og det er utroligt skræmmende og underholdende at se på. Samtidig gør filmens tema om seksualitet og besættelse den også værd at tænke over efter filmen er slut.

Rasmus

***/+

Sigurd

****+

En film der tør gøre lidt noget andet. Den har en helt fast handling fra start til slut, men overrasker trods dette alle steder den kan. Dennis Hopper har virkelig sat hans indre madman fri i denne her film, og det var både forstyrrende og fantastisk at se.

God film som jeg varmt kan anbefale alle der godt kan lide krimifilm at se. Måske også hvis man hælder lidt til det absurde.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x