Mulholland Drive (2001)

Efter et bilvrag på den snoede Mulholland Drive forsager hukommelsestab hos en kvinde, søger hun og en munter Hollywood-håbefuld efter spor og svar på tværs af Los Angeles i en snoet satsning hinsides drømme og virkelighed.

Tema:Lynch
Genre:Drama, Mystery, Thriller
Årstal:2001
Instruktør:David Lynch
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.50

Lars

****+

Mulholland Drive er en utrolig surrealistisk film, og det er ikke før den sidste halve time, at man har en chance for at vide hvad der egentlig foregår, og selv til sidst kan det være svært at holde styr på hvad man lige har set. Dog bliver der skabt et mysterie gennem de uforklarlige karakterer, mærkelige omstændigheder og unikke film tekniske valg, som er utrolig interessant at følge. Personligt er jeg ikke sikker på at filmen endnu giver helt klar mening for mig, men den er så interessant at følge med i og tænke over efter, at det fungerer alligevel.

Rasmus

****+

Hvis der er nogen der kunne lave en film som Mulholland Drive er det selvfølgelig David Lynch. Filmen hiver dig rundt i alle retninger, og det er svært at finde ud af hvad præcist der foregår. Filmen formåede at hive mig ind i dette mysterie og holdte mig fast under de 2,5 time som filmen varer.

Skuespils præstationerne er med til at hive filmen op, samt den forvirrende cinematografi som hiver fra hans tidligere film serier er med til at gøre Mulholland Drive til en fantastisk film!

Sigurd

**/++

Jeg er ked af at sige at jeg lidt følte Mulholland Drive var forvirrende til en grad der gjorde det til en værre film. I hvert fald for mig.

Jeg har normalt ikke så meget mod at film udfordrer og holder tematikker åbne til at blive gennemarbejdet af seeren, men jeg synes også at et godt screenplay og en god historie bør medføre at man forstår hvad der er sket i filmen.

Udover det synes jeg at skuespilpræstationer var udmærkede og produktionen var også god.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x