Top 25 Sci-Fi (25-11)

Hvorfor Vi Elsker Film
Hvorfor Vi Elsker Film
Episode 09 - Top 25 Sci-Fi (25-11)
/

I denne episode har Lars, Rasmus og Sigurd fået besøg af Carl til igen at hjælpe med at lave en top liste. Denne gang drejer det sig om Sci-Fi, og det er blevet en top 25, da der bare findes så mange gode Sci-Fi film. Derudover taler vi også om Sci-Fi som genre, og hvad den kan bruges effektivt til. Afsnittet er delt op i to dele, og dette afsnit indeholder derfor introduktionen til Sci-Fi og nummer 25 til 11. Så vi håber du kan lide Sci-Fi, for her er 25 af de allerbedste!


Klik her for at se de individuelle lister for Lars, Rasmus, Sigurd og Carl.


Hvis du har hørt hele dette afsnit eller noget af det, vil vi meget gerne høre fra dig, både hvad du synes om det, hvad vi kan snakke om en anden gang og bare at du har hørt det. Skriv til os på podcast@moviebois.dk

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x