Bone Tomahawk (2015)

I det gamle vests døende dage sætter en ældre sherif og hans slæng ud for at redde deres bys læge fra kannibalistiske huleboere.

 

Tema:Western
Genre:Drama, Horror, Western
Årstal:2015
Instruktør:S. Craig Zahler
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.50

Lars

***/+

Bone Tomahawk er en virkelig brutal western, med nogle fede karakterer og en klassisk historie. Kurt Russell gør det virkelig godt som sheriffen og overtager stort set rollen som hovedkarakter. Filmen er også virkelig flot, og ligner en klassisk western, hvilket tilføjer meget til filmens stemning. Desværre er det drivende romantiske forhold ikke specielt interessant, og da det er motivation for filmens plot, underminerer det konsekvenserne for karaktererne. 

Rasmus

***/+

Hvis man har lyst til en fed, moderne og realistisk western så skal man blot sætte sig ned og se “Bone Tomahawk”! Filmen leverer de forskellige western karakterer som man kender fra andre film, men udforsker især de gode bi-karakterer særdeles godt! 

 

Filmens overordnede historie kunne desværre godt gøres bedre, men selv med det sagt er Bone Tomahawk værd at se for dens brutale skildring af det vilde vesten!

Sigurd

***/+

Brutal. Fed. Flot. Underligt. Ulækker. Der er flere måder at beskrive Bone Tomahawk på, men frem for alt synes jeg den var underholdene. Historien er lidt for basisk og klassisk til at den kan trække mere op end 3½ stjerne, men lad ikke dette snyde for meget. Bi karaktererne er yderst underholdene og især Kurt Russell og Matthew Fox gør deres roller både interessante og tvetydige.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x