Triangle of Sadness (2022)

Et krydstogt for de superrige synker, hvilket efterlader overlevende, inklusive et fotomodel-berømthedspar, fanget på en ø.

 

Tema:Biograf
Genre:Comedy, Drama
Årstal:2022
Instruktør:Ruben Östlund
  
Gennemsnitlig Vurdering:4.00

Lars

****+

Ruben Östlund har igen lavet en helt speciel film, sprængfyldt med sociale kommentarer og filosofiske tanker. Filmen er tydeligt delt op i tre dele, og første og især anden del fungerer virkelig godt og er utrolig sjove. Tredje del er bestemt også underholdende, og begynder at sætte tydelige kommentarer til filmens temaer om klasseopdeling og kønsroller. Selvom disse kommentarer bestemt er interessante, kan de godt komme lidt på bekostning af filmens historie. Dette er dog helt sikkert en film som alle vil blive underholdt af, samtidig med at dens temaer vil sætte gang i en diskussion. 

Rasmus

****+

I “Triangle of Sadness” følger vi kæresteparret Yaya og Carl der begge arbejder som profesionelle modeller. Deres forhold udforskes og Ruben Östlund kommer rundt omkring mange forskellige tematikker som kønsroller og samfundsnormer. Her ses der bl.a. på clashet mellem forskellige sociale rangtrin i verdenen.

 

Fra start til slut havde Ruben Östlund mig tryllebundet af latter, og jeg vil glæde mig til at gense denne film! Det er en klar anbefaling til enhver der ønsker god underholdning, men samtidig en film man kan diskutere bagefter!

Sigurd

****+

Akt 1: Historien om Carl og Yaya, de to stakkel modeller der ikke helt kan finde ud af at være i et forhold med hinanden, men trods alt forsøger. Opstilling af karakterer man kan føle med i resten af filmen.

Akt 2: Om bord på klassernes skib, hvor penge kan købe alt og alle ombord har alle pengene. Det er her historien og tematikkerne begynder at blive interessante. De meget virkelige klasseopdelinger som findes alle steder i verden bliver sat på spidsen i en fest af absurd humor og slapstick-esque jokes.

Akt 3: Fortællingen om hvordan det hele kan blive vendt om og hvad “de fattige” vil gøre for at beholde magten, hvis de får den.


Filmen er sindsygt underholdene og skuffer overhovedet ikke, alle skuespilpræstationer er fantastisk gode og det eneste minus jeg har er 3. akt der føles lidt for tvungent.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x