Smile (2022)

Efter at have været vidne til en bizar, traumatisk hændelse, der involverer en patient, begynder Dr. Rose Cotter at opleve skræmmende hændelser, som hun ikke kan forklare. Rose må konfrontere sin bekymrende fortid for at overleve og undslippe sin rædselsvækkende nye virkelighed.

 

 

Tema:Biograf
Genre:Horror
Årstal:2022
Instruktør:Parker Finn
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.75

Lars

***/+

Smile er en utrolig effektiv gyser, der virkelig formår at levere spænding og gys. En helt perfekt film til en halloween aften, hvor man gerne vil skræmmes. Filmen har en helt klassiske opbygning, og tager meget inspiration fra tidligere gyserfilm. Til gengæld bruger den teknikker fra disse virkelig godt, og med en stærk præstation fra hovedrollen, Sosie Bacon, og dybere tematikker at dykke ned i, ender Smile alligevel med at skille sig ud. Desværre bliver filmen en tand for lang, da det kan føles udmattende at sidde igennem så intense gys i næsten to timer.

Rasmus

+++++

Sigurd

****+

Hold da kæft… Man skal være til gysere og man skal være klar på at sidde langt ude på sædet i sin stol hele vejen igennem filmen. Den er MEGET intens og man er hele tiden bange for hvornår det næste scare kommer.

Der er en tydelig underbyggende tematik om traume og hvordan disse kan hjemsøge os resten af livet.

Filmen er sindsygt godt lavet, men var for min smag faktisk for intens. Ikke at sige jeg ikke kan lide en gyser der er skræmmende, men når du har vist at du kan behøves du ikke gøre filmen 30 minutter længere for at jeg får krampe i kroppen af at være spændt op hele vejen igennem.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x