Amsterdam (2022)

I 1930’erne er tre venner vidne til et mord, bliver dømt for det og afslører et af de mest oprørende plot i amerikansk historie.

 

Tema:Biograf
Genre:Comedy, Drama, History
Årstal:2022
Instruktør:David O. Russell
  
Gennemsnitlig Vurdering:2.75

Lars

***++

Med David O. Russell i instruktørsædet og et helt utroligt stjernespækket cast er det ærgerligt at Amsterdam ikke opnår mere. Skuespillerne gør det godt, især Bale og Taylor-Joy, og emnet som filmen tager fat i er også interessant. Desværre bliver historien lidt for rodet, med lidt for mange karakterer og manglende noget seeren virkelig kan engagere sig i.

Rasmus

+++++

Sigurd

**/++

Det er svært at gå HELT galt i byen med et cast der inkluderer Christian Bale, Margot Robbie, John David Washingotn, Anya Taylor-Joy, Mike Meyers, Robert de Niro med flere… Enkeltvist leverer skuespillerne også alt fra udmærkede til fantastiske præstationer, men den samlede film føles usammenhængelig og forglemmelig – til tider faktisk kedelig.

Med et budget på $80 millioner (The Filmik) og alle skuespillere du kunne ønske dig, burde den være bedre, mere interessant og uforglemmelig.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x