Holy Spider (2022)

En journalist stiger ned i den mørke undermave i den iranske hellige by Mashhad, mens hun efterforsker seriemordene på sexarbejdere udført af den såkaldte “Spider Killer”, som mener, han renser gaderne for syndere.

 

 

Tema:Biograf
Genre:Crime, Drama, Thriller
Årstal:2022
Instruktør:Ali Abbasi
  
Gennemsnitlig Vurdering:4.00

Lars

****+

Holy Spider er en yderest relevant film, der sætter spørgsmålstegn ved Irans kultur og viser faren ved fundamentalisme. Samtidig leverer filmen virkelig fed spænding i jagten på en seriemorder i Irans mest hellige by, og næsten endnu vigtigere, jagten på retfærdighed. Igennem filmen er der stor fokus på seriemorderens synspunkt for at give indblik i, hvordan en mand kan drives til den slags handlinger. Selvom det er interessant og giver nogle nervepirrende scener, kan det godt give bagslag, da det kan være svært at forstå synspunktet.

Rasmus

+++++

Sigurd

+++++

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x