Black Adam (2022)

Næsten 5.000 år efter at han blev skænket de egyptiske guders almægtige kræfter – og lige så hurtigt fængslet – bliver Black Adam befriet fra sin jordiske grav, klar til at udløse sin unikke form for retfærdighed i den moderne verden.

 

 

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Fantasy
Årstal:2022
Instruktør:Jaume Collet-Serra
  
Gennemsnitlig Vurdering:2.50

Lars

**/++

Black Adam leverer det man vil forvente når man tænker på en superheltefilm med The Rock i hovedrollen. Action scenerne er til tider lavet meget løst, bikaraktererne er ikke synderligt interessante og The Rock er ikke så karismatisk som han plejer. Men det ender alligevel med man er nogenlunde investeret i den endelige action sekvens, hvilket egentlig må ses som en succes. 

Rasmus

+++++

Sigurd

+++++

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x