Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Befolkningen i Wakanda kæmper for at beskytte deres hjem mod indgribende verdensmagter, mens de sørger over kong T’Challas død.

 

 

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Drama
Årstal:2022
Instruktør:Ryan Coogler
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.00

Lars

***++

Det har ikke været en nem opgave at lave en efterfølger til Black Panther efter Chadwick Bosemans alt for tidlige død. Ryan Coogler står derfor med opgaven om både at ære den tidligere Black Panther og fortælle en underholdende historie, og det lykkes rimelig godt, især med det første. Desværre føles historien lidt for lang, og nogle dele virker helt unødvendige. Namor fungerer godt som skurk, og generelt gør hele castet det godt, men udviklingen af historien og karaktererne fungerer ikke helt. Filmen ender derfor som endnu en middelmådig film i Marvels fjerde fase.

Rasmus

+++++

Sigurd

+++++

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x