Avatar: The Way of Water (2022)

Jake Sully bor med sin nyfundne familie dannet på den ekstrasolare måne Pandora. Når en velkendt trussel vender tilbage for at afslutte det, der tidligere blev startet, må Jake arbejde sammen med Neytiri og hæren fra Na’vi-racen for at beskytte deres hjem.

 

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Fantasy
Årstal:2022
Instruktør:James Cameron
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.00

Lars

**/++

Avatar: The Way of Water er en episk storfilm, som leverer flotte effekter og kampscener, men desværre ikke meget andet. Historien er nemlig alt for tynd til at kunne retfærdiggøre en spilletid på lidt over 3 timer, og manuskriptet er generelt meget svagt, med for tynd dialog og meget lidt udvikling i karaktererne. James Cameron virker desværre mere interesseret i, hvad der er teknisk muligt end at fortælle en god historie, og det resulterer i at de bedste dele af filmen er når effekterne er flotte, og ikke når man burde føle med karaktererne.

Rasmus

***/+

Sigurd

***++

James Camerons episke viderefortælling om Pandora og de indfødte, Na’Vi. Filmen er flot, men minder mig i lange perioder mere om et showreel fra et visual effects studie end en velformuleret film. Den 3 timer lange spilletid er, i min optik, ikke velbegrundet og kunne uden for meget besvær være blevet skåret ned til næsten halvdelen uden publikum ville have mistet noget information. Jeg giver den hovedsageligt 3 stjerne pga. den flotte kinematografi og de imponerende effekter/CGI. Jeg er ked af at sige at jeg ikke føler mig skuffet over filmen, men nærmere retfærdigjort i min mistænkelighed. 

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x