Decision to Leave (2022)

En detektiv, der efterforsker en mands død i bjergene, møder den døde mands mystiske kone i løbet af hans ihærdige efterforskning.

 

Tema:Biograf
Genre:Crime, Drama, Mystery
Årstal:2022
Instruktør:Park Chan-wook
  
Gennemsnitlig Vurdering:3.50

Lars

***/+

Park Chan-wook har lavet en meget mystisk film, som udforsker forhold og kærlighed på en helt speciel og usagt måde. Filmen er propfyldt med symbolik og er helt unik med dens instruktion, hvilket fører til nogle virkelig flotte scener. Desværre kan det være lidt svært at blive helt engageret i forholdet der vises i filmen, og hvis man ikke bliver det, kommer filmen til at lide. For mig personligt var det lidt samme problem som ved Hitchcocks “Vertigo”, som filmen også minder om på andre punkter. Men helt sikkert en meget unik filmoplevelse, og en af de mere interessante film fra 2022.

Rasmus

+++++

Sigurd

***/+

Decision to Leave føles til tider som en feberdrøm fra hovedpersonen. Man er ikke i tvivl om at det er en romantisk historie, men når man begynder at tænke over handlingen og begrundelsen bag karakterernes handlinger, kan det hele godt blive lidt mudret. Filmen er flot og unikt skudt, men virker desværre en smule for poleret i øjeblikke. Værd at se, hvis kan kan lide koreanske film.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x