Hej! Vi er The Movie Bois – også kendt som Lars, Rasmus og Sigurd. Vi mødes og ser film en gang om måneden og så snakker vi om hvorfor vi syntes at filmen(e) vi så var gode eller dårlige. Nogle gange laver vi lister over film, soundtracks, monstre og hvad fantasien ellers byder på.

Hvis du er herinde må det næsten betyde at du enten kender en (eller flere) af os eller at du godt kan lide film. Alle vores anmeldelser og lister herinde skal (som alle lister og anmeldelser) tages med en gran salt. Vi siger ikke at vi hader din yndlingsfilm, selvom vi måske har skældt den ud for at være kedelig og langtrukken. Hvis du har en anden mening end os, vil vi rigtig gerne høre, hvorfor du synes, at vi tager helt fejl. Det er nok bare fordi vi har misset noget som du har fanget.

Scoringssystem
Alle film vi ser får en score fra 1 – 5 stjerner. Disse scorer kan ses på hver enkelt film i form af stjerner (★★★✰✰). Du kan læse hvorfor vi syntes at den givne film skulle have den score nederst på siden. Vi startede ud med at have en score på 1 – 5 stjerner med formodningen om at 1 = Ringe film, 2 = Dårlig film, 3 = Middelmådig film, 4 = God film og 5 = Fantastisk film. Dette system faldt dog hurtigt fra hinanden da vi erfarede at rigtigt mange film ville falde i 4 kategorien trods en kæmpe forskel i kvalitet og nydelse. Derfor er de 1 – 5 stjerner nu udelukkende givet ud fra en følelse af hvad filmen fortjener.

Lars

Lars elsker gysere, klassiske film, Star Wars, Lord of The Rings og meget mere. Han kan til enhver tid huske den der instruktør du lige har glemt navnet på og kan også nævne ham skuespilleren der står i baggrunden.

Rasmus

Rasmus har let ved at begrave sig i en nyt univers, jo større jo bedre. Er det Star Wars, Lord of The Rings, Game of Thrones eller Warcraft er den eventyrlige, fantastiske livshistorie i et andet univers lige til ham.

Sigurd

Sigurd har et soft spot for de halvgamle romantiske komedier og halvdårlige familiefilm. Han nyder stadig at se de underlige kunst film og er selvfølgelig en fan af gyser film.