The Northman (2022)

Fra den visionære instruktør Robert Eggers kommer The Northman, et actionfyldt epos, der følger en ung vikingeprins på hans søgen efter at hævne sin fars mord.

Tema:Biograf
Genre:Action, Adventure, Drama
Årstal:2022
Instruktør:Robert Eggers
  
Gennemsnitlig Vurdering:5.00

Lars

*****

The Northman er en brutal hævn-film, der transporterer seeren tilbage til vikingetiden. Det er et visuelt mesterværk, og Eggers kompromisløse passion mærkes tydeligt gennem hele filmen. Helt konkret er det virkelig tydeligt, at filmen er skudt på lokation og med helt fantastisk scenografi og cinematografi. Dette smitter også af på skuespillerne, som alle er gået all-in, og alle gør det fantastisk, især Taylor-Joy og Kidman. Der er fremragende action sekvenser gennem hele filmen, og samtidig er der masser at tænke over. Eggers bliver bare bedre og bedre.

Rasmus

+++++

Sigurd

*****

Fantastisk film.
Der er ikke umiddelbart nogen fejl i filmen og den er fantastisk underholdenen og flot, både for den garvede film interesserede seer og den almene biograf-gåer.
Filmen fortæller en fantastisk vikingesaga uden at romantisere den vold og ødelæggelser der også går med i at glorificere vold.

Det er tidligt på året at begynde at snakke om f.eks. Oscars, men jeg regner stærk med nomineringer i, i hvert fald, de tekniske kategorier.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x