Last Night in Soho (2021)

En håbefuld modedesigner er på mystisk vis i stand til at komme ind i 1960’erne, hvor hun møder en blændende wannabe-sangerinde. Men glamouren er ikke alt, den ser ud til at være, og fortidens drømme begynder at revne og splintre til noget mørkere.

 

Tema:Biograf
Genre:Drama, Horror, Mystery
Årstal:2021
Instruktør:Edgar Wright
  
Gennemsnitlig Vurdering:4.25

Lars

****+

Selvom han udfordrer sig selv med en helt ny mix af genre, formår Edgar Wright at holde sin stime kørende med endnu en suveræn film. Last Night in Soho er en film om farerne ved romantisering af steder og tidsperioder, der laver et fantastisk mix af genrerne drama, eventyr og gyser. Samtidig har filmen en fremragende historie, der kun hives en smule ned af en lidt for ambitiøs slutning. 

Rasmus

Sigurd

****/

Edgar Wright formår at lave en meget anderledes film end vi er vant til at se fra ham. Der var (næsten) ingen visuelle montage Wright-esque shots, som han ellers er blevet kendt for.

Filmen opnår at være et sandt kriminelt mysterie, mens den på samme tid involverer overnaturlige og klassiske dramatiske elementer. Ej at forglemme de dybere meninger og vigtige beskeder den også sender.

Jeg tror denne film kan ses tillbage på som et vendepunkt for Edgar Wright, men bestemt ikke på en negativ måde.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x