Uncharted (2022)

Gade-smarte Nathan Drake rekrutteres af den erfarne skattejæger Victor “Sully” Sullivan for at genvinde en formue, som Ferdinand Magellan havde samlet og mistet for 500 år siden af House of Moncada.

Tema:Aktuelt (Biograf)
Genre:Action, Adventure
Årstal:2022
Instruktør:Ruben Fleischer
  
Gennemsnitlig Vurdering:2.00

Lars

**+++

Uncharted prøver ikke meget mere end at være en dum aktion film der nyder godt af Tom Hollands charme og stjernestatus. Aktionsekvenserne bliver alt for meget, og hele filmen ser for finpoleret ud, til en grad, hvor intet ser ægte ud. Tom Holland er jo charmerende, og efter sigende har han også lavet mange imponerende stunts, men filmen viser dem bare ikke på en troværdig måde, og derfor ender den som en meget uinteressant film. 

Rasmus

Sigurd

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x