Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Dr. Stephen Strange kaster en forbudt magi, der åbner døren til multiverset, inklusive alternative versioner af ham selv, hvis trussel mod menneskeheden er for stor for de kombinerede kræfter fra Strange, Wong og Wanda Maximoff.

Tema: Biograf
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Årstal: 2022
Instruktør: Sam Raimi
   
Gennemsnitlig Vurdering: 3.00

Lars

***++

Det nyeste skud på Marvel stammen er en meget ambitiøs film, der desværre ikke kan leve op til alle dens ideer. Sam Raimi implementerer nogle af de elementer han er kendt for på en god måde, men selve historien har mangler, og filmen ender med at være blandt de svagere Marvel film.

Rasmus

****+

Endnu en Marvel film, og endnu engang en tilfreds fanboy der er glad! Den nye Doctor strange leverer ligesom den første en utrolig flot og imponerende film, der er gået all in på VFX. Filmen leverer alt den skal til Marvel fans med callbacks og cameos, og formår at fortsætte de mange film der går den forud.

Man kan klart se at Raimi har haft mulighed for at give filmen sit eget præg, da den har mange hints fra horror genren. 

Sigurd

**+++

Disclaimer: Jeg er IKKE fan af marvels cinematiske univers, der er nogle gode film i mellem, men generelt er jeg træt af dem.

Jeg tror ikke Raimi og Marvel hører sammen. Jeg synes at denne her film kunne have været så interessant, der kunne være sket nogle meget spændene ting og den kunne have udforsket nogle mere interessante cinematiske områder. Den burde være drevet mere af plottet og mindre af en multiverse gimmick, der mere end noget andet for mig føles som en undskyldning til at introducere flere karakterer ind i deres cinematiske univers.

Generelt synes jeg at den var flot og havde fine skuespilspræstationer. Men udover at din medfølelse for karaktererne er afhængig af at du har set 12 marvel film og en miniserie inden, så synes jeg plottet, på sit bedste, var middelmådigt.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x